Wie zijn wij?

"Mensen met ruime ervaring in de financiële wereld"

GELRE Hypotheek is een samenwerkingsverband bestaande uit mensen met een jarenlange ervaring in de financiële wereld.

Erwin Bouwmeester CFP

Erwin heeft ruime ervaring in het bankwezen. Hij heeft gewerkt als Senior Private Banker voor Staalbankiers als ook Van Lanschot. Zijn focus lag op acquisitie, vermogensbeheer, financiële planning en Ondernemers in Privé. Daarnaast heeft hij ook ervaring opgedaan op Business Banking gebied. Erwin houdt zich binnen GELRE Hypotheek bezig met (private) financieringen, hypotheken, vermogensbeheer & -advies en financiële planning.

+31 681 938 875

Tom Bloemheuvel CFP

Tom is in de periode 1986-2002 in diverse functies in het bankwezen werkzaam geweest, waaronder  als assurantieadviseur, relatiebeheerder bedrijven en private banker. Omdat het bankwezen voor hem een te ambtelijke cultuur begon te krijgen, is hij in 2002 voor zichzelf begonnen als gecertificeerd financieel planner. Binnen GELRE Hypotheek is Tom verantwoordelijk voor het deel financiële planning, hypotheken en verzekeringen.

+31 652 411 160

Erik Braam

Erik houdt zich al sinds 1993 bezig met marketing en media, en sinds 2000 specifiek met online marketing. Na jarenlang bedrijven als ING, ABN-AMRO en Rabobank van media-advies te hebben voorzien, is hij in 2008 zijn eigen online marketingbureau begonnen. Binnen GELRE Hypotheek ligt zijn focus op (online) marketing, het stroomlijnen van processen, bewaken van de backoffice en het ondersteunen van de financiële adviseurs.

+31 643 679 492